Aanbod Haptopraxis Haptotherapie

3x – Niet wachten tot klachten

Waarom wachten op klachten? Voorkomen is beter dan genezen toch! Daarom kan je ook preventief terecht. In een kort traject van 3 sessies gaan we samen op ontdekking naar jou. We hebben korte gesprekken en gaan vooral veel ervaren.

Je bent vooral nieuwsgierig naar jezelf, en naar wat haptonomie in de praktijk inhoud. Je wil meer in contact zijn met je lichaam en je gevoel en staat open om jezelf eens echt te ontmoeten.

Dit levert het je op:
Meer bewustzijn en verbinding met jezelf en je gevoel. Dit is een aanzet in je persoonlijke groei en inzicht in jezelf en je patronen.

Mocht er onderweg toch een hulpvraag ontstaan dan kan je moeiteloos verlengen.

 

Haptotherapie – in de praktijk

Je hebt een hulpvraag die je wilt uitwerken in de beslotenheid van de behandelkamer in de praktijk. De therapie wordt zorgvuldig afgestemd op jouw vraag. We hebben gesprekken, doen ervaringsoefeningen en werken op de behandelbank. De duur is afhankelijk van de omvang van je hulpvraag en jouw eigen mogelijkheden om nieuwe inzichten te doorvoelen en te integreren. Ieder traject is maatwerk.

Dit levert het je op:
Veel inzicht in jezelf, een diepere verbinding met jezelf, je lichaam, je emotie en je signalen. Kennis en kunde in het voelen van je basis, van waaruit alles begint. En als het goed is een antwoord op je hulpvraag, maar waarschijnlijk veel meer dan dat!

Out of the box – into the woods –

Buiten is alles net even anders. Ben jij ook in voor anders? De natuur is voor mij een grote bron van inspiratie en ik neem je er graag in mee.
Deze therapiesessies duren 2 uur, ze zijn verdiepend en gaan buiten de gebaande paden! We gaan samen het bos in, met haptonomie als stevige basis en de natuur als inspirator en co-therapeut. We verbinden, hebben alle ruimte om te bewegen of stil te staan, te voelen en ervaren, te kijken naar jouw thema, of dat wat zich aandient. 

Deze sessies zijn vooral geschikt als we elkaar al een beetje kennen. Dat kan zijn van een eerder traject, maar ook als onderdeel van je therapie in de praktijk. Ben je nieuw en wil je dit heel graag, dan spreken we eerst een keer af in de praktijk voor de intake.

Dit levert het je op: 
Een buitengewone ervaring vol verdieping en verwondering.