Aanbod


Kies wat bij je past, of waar je nieuwsgierig van wordt.


NIEUW

Niet wachten tot klachten - 3x 

Waarom wachten tot klachten? Voorkomen is beter dan genezen toch! Daarom kan je ook preventief terecht.
In een kort traject van 3 sessies gaan we samen op ontdekking.
Je bent nieuwsgierig naar jezelf, je wil meer contact met je lichaam en je gevoel. Kortom meer verbinding met jezelf.Therapie - in de praktijk

Je hebt een hulpvraag die je wil uitwerken in de beslotenheid van de behandelkamer in de praktijk.
De duur van de therapie is afhankelijk van de omvang van je hulpvraag en jouw eigen mogelijkheden om nieuwe inzichten toe te kunnen passen. Ieder traject is maatwerk.


NIEUW

Therapie - in het bos

Je wil naar buiten, al struinend door de natuur opzoek naar jouw natuur. "Out of the box into the woods".
Het vertrekpunt is haptonomie in combinatie met de elementen van de natuur. De setting is vrijer dan in de praktijk, de mogelijkheden eindeloos. Ik zet alle kennis, kunde en creativiteit in die ik in mijn bagage heb. Elke sessie is uniek met een vleugje magie van de natuur.
Therapie combi prakijk en bos

Je wil een combinatie van de beslotenheid van de praktijk en de vrije ruimte in het bos. Dat kan natuurlijk ook. We starten in de praktijk en stemmen samen af wanneer we in de praktijk of in het bos afspreken. Een mooie mix waarin we de mogelijkheden optimaal gebruiken om je te helpen met jouw hulpvraag en persoonlijke groei. 


NIEUW
Verder verdiepen sessie - Bos XXL

Je gunt jezelf de tijd en ruimte om langer stil te staan bij wat er in jou leeft en wat je bezig houdt. Dit is een echt kado aan jezelf!
We plannen een hele ochtend en maken een lange wandeling (10-12 km). Doordat je langer de tijd neemt, kun je meer de diepte in om meer te doorvoelen en te doorleven. Of is er juist tijd om meerdere thema's aan te raken. Je komt tot inzichten waar je anders misschien wel 4-5 sessies over doet. Onderweg is er voldoende tijd om even te rusten, te reflecteren en je gedachten of inzichten op te schrijven. Je krijgt een mooi boekje om je te schrijven, te tekenen of te schilderen. Natuurlijk neem ik ook koffie/thee en iets lekkers mee voor onderweg. 

Deze sessie is los te boeken, maar kan ook onderdeel zijn in een traject.